Mand slog løs med en kæde på dør og vindue til politistation

(Foto: Allan Andersen)

AARHUS: Det var en påvirket mand, som af ukendte årsager gik løs på politistationen og derfor blev sigtet for hærværk på politistation.

En 31-årig mand blev natten til onsdag kl. 00.50 anholdt lige ud foran politistationen på Ridderstræde i Aarhus C. En medarbejder, der sad og arbejdede, hørte pludseligt noget slå mod den ene rude. Han gik sammen med en kollega ud for at se, hvor lyden kom fra, og lige uden for døren traf de den 29-årige mand, som stod og slog på dør og vindue med en kæde.

Han blev straks anholdt, og da betjentene visiterede manden, fandt de en kniv og en klump hash, som han blev sigtet for at besidde. Desuden blev han sigtet for hærværk, da kædeslagene havde givet mærker på dør og vindue.

Hvorfor manden på denne vis bankede løs på politistationen fremgår ikke af døgnrapporten.