Nye regler udløser grove trusler mod bankospil

ODSHERRED: Søndag aften kl. 17.36 anmeldte værtsparret ved Vig forsamlingshus, at en gæste havde fundet et brev på gulvet i forbindelse med afholdelse af bankospil. I brevet var skrevet trusler på livet rettet mod værtsparret i forsamlingshuset.

Værtsparret har også ved afholdelse af bankospil d. 23.februar og d. 1. marts fået lignende trusselsbreve, som blev lagt i postkassen. Siden anmeldelsen af disse trusler har politiet efterforsket sagen.

Politiet kom ved dagens anmeldelse frem og traf værtsparret og de 10-15 bankospillere, som var forblevet i forsamlingshuset. Patruljen afhørte kort de tilstedeværende til sagen og foretog indledende efterforskningskridt ligesom brevet blev sikret og taget med til nærmere undersøgelse.

Politiet fandt ikke grundlag for at sigte nogen af de tilstedeværende for at have afleveret brevet. Sagen efterforskes fortsat, for at finde frem til den eller de som sendte brevene.

Motivet til truslerne mod værtsparret er ud fra teksten i brevene formentlig en frustration over, at forsamlingshuset har ændret nogle regler i forbindelse med afholdelsen af bankospillet.