Politiet søger vidner til to røveriforsøg

(Foto: Allan Andersen)

NYKØBING: To gange fredag aften begik ukendte gerningsmænd røveriforsøg i nærheden af banegården i Nykøbing.

Den første anmeldelse indløb klokken 21.17, hvor en 20-årig mand var ankommet nordfra med toget. På banegården blev han antastet af en ung mand, der truede med en kniv og forlangte, at den 20-årige hævede penge til ham. Imidlertid blev forehavendet forhindret, da der var andre personer på stedet. Derfor stak gerningsmanden af i ukendt retning.

En 19-årig mand var klokken 0.10 udsat for noget tilsvarende, da han gik ved tunnelen ved Søvej. Han blev passet op af tre mænd, som tog fat i ham og forlangte penge. Den 19-årige fik også et slag i baghovedet, men han råbte op, og gerningsmændene forsvandt i tunnelen.

Der er et sparsomt signalement af den ene af gerningsmændene, der beskrives som: Ikke etnisk dansk af udseende, ca. 20-30 år gammel, omkring 180 cm høj. Han var almindelig af bygning, var brun i huden og havde sort hår.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget usædvanligt i området fredag aften og nat.