Spritbilist hamrede over rundkørsel med 90-100 km/t

(Foto: Allan Andersen)

HOBRO: En spiritusbilist var involveret i et færdselsuheld som involverede en rundkørsel i Hobro lørdag aftenen.

Bilisten, en 67-årig mand, kom kørende ad Randersvej mod syd, da han overså en rundkørsel og derfor fortsatte henover rundkørslen med ca. 90-100 km/t. Som resultat heraf kørte manden i grøften på hjørnet af rundkørslen.

En beredskabspatrulje blev sendt til stedet. Patruljen kunne heldigvis konstatere, at manden var uskadt til trods for, at bilen havde modtaget mindre materielle skader.

Manden blev derefter instrueret i at deltage i en alkometertest. Testen gav udslag, da mandens promille var over de tilladte 0,5. Han blev derfor sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørsel uden at udvise agtpågivenhed.