To personer anholdt i skudsag

(Modelfoto)

Nordjyllands Politi har i dag, 10. marts 2020, foretaget anholdelse af to personer, som er mistænkte i sagen fra Fjerritslev 3. marts 2020, hvor en 53-årig mand blev ramt i hånden af skud.

Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Carsten Straszek.

”De anholdte er to mænd på henholdsvis 28 år og 29 år,” siger Carsten Straszek, der tilføjer, at det var i forbindelse med politiets omfattende efterforskningsarbejde, at man kom på sporet af de to mistænkte i sagen, men han kan ikke udtale sig yderligere om de konkrete detaljer i politiets efterforskning af sagen.

Nordjyllands Politi kan dog oplyse, at de to mænd blev anholdt tidligere i dag; den ene kl. 11:40 og den anden kl. 14:01. Begge mænd er bosiddende i Nordjylland.

”Vi har sigtet begge de anholdte for drabsforsøg,” siger Carsten Straszek, der forventer, at begge mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af i morgen d. 11. marts 2020. Grundlovsforhøret bliver i Retten i Hjørring.

Politiet har ingen yderligere oplysninger i sagen.