47-årig mand fundet dræbt: Nu starter retssag mod hans drabsmænd

(Foto: Allan Andersen)

BORRIS: Sagen om drabet på den 47-årige mand, der i februar sidste år blev fundet død i et skovområde ved Borris, kommer nu for retten. To mænd på henholdsvis 33 og 39 år er tiltalt for drabet.

Søndag den 24. februar 2019 blev en 47-årig mand fundet død i et skovområde ved Borris. Efterfølgende blev to mænd tiltalt for drab, og på onsdag den 29. april kl. 9 begynder sagen så ved retten i Herning.

Ifølge anklageskriftet blev drabet begået mellem den 22. februar og den 24. februar 2019 i et eng- og markområde omkring Skjern Å ved Borris. Den 47-årige mand blev ifølge anklageskriftet dræbt blandt andet ved gentagne slag i hovedet.

På grund af situationen med coronavirus og de forholdsregler, retten derfor skal tage, bliver der tale om lidt kortere retsdage end normalt, og så er der afsat fire ekstra dage, så der i alt er sat 14 retsdage af. Sagen begynder altså ved retten i Herning på onsdag den 29. april 2020 kl. 9. Den vil blive behandlet som en nævningesag, og der ventes at falde dom den 22. juni 2020.

De to tiltalte mænd har siddet varetægtsfængslet siden den 26. februar 2019.