Bilist amok i trafikken: Truede bilister og sparkede på biler

(Foto: Allan Andersen)

KORSØR: Onsdag morgen var to bilister udsat for en anden trafikants vrede på Linde Alle i Korsør.

Klokken 06.40 kørte en 45-årig kvinde i sin bil bag en anden bilist som pludselig standsede op og sprang hen til kvinden, som han overfusede og spurgte, om hun havde travlt. Han sparkede flere buler i hendes bil, og derefter kørte hun hastigt fra stedet.

En 58-årig mand var kort efter også udsat for vejvrede.

Han mødte en bilist, som kørte tæt op på siden af den 58-årige og viftede med noget, der lignede en steakkniv. Et vidne, der holdt i nærheden, så begge episoder og på baggrund af forklaringerne fandt politiet lidt senere frem til den formodede gerningsmand.

Det var en 30-årig mand fra byen, som blev anholdt klokken 10.30 og sigtet for to tilfælde af trusler. Han blev løsladt efter afhøring klokken 11.50.