Eftersøgt 16-årig kvæstet: Påkørte bil på en ulovlig knallert og uden hjelm

(Arkivfoto: Allan Andersen)

SVINNINGE: Tirsdag eftermiddag kl. 16.03 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en knallert og en bilist var stødt sammen, så føreren af knallerten var kommet til skade.

Det viste sig, at føreren af en knallert – en 16-årig dreng fra Jægerspris – var kommet til skade, så han blev i ambulancen bragt til sygehuset i Holbæk til behandling for et benbrud og observation for en bule i hovedet.

Bilisten – en 67-årig mand fra Nørre-Asmindrup – var selv sluppet uskadt fra uheldet, men hans bil havde fået skader på venstre sidespejl og venstre side.

Sammenstødet skete, da den 16-årige uden brug af styrthjelm kørte på knallerten ad Gl. Nykøbingvej mod vest og kom for langt ud mod vejens midte i en højresvingskurve. I modsat retning kørte den 67-årige i sin personbil, da han i samme vejkurve blev strejfet af knallertkøreren, som væltede og kom til skade.

Den 16-årige viste sig i øvrigt at være efterlyst af Nordsjællands Politi som forsvundet fra en institution i Frederikssunds kommune, hvor han burde opholde sig. Både Nordsjællands Politi og Frederikssunds kommune blev underrettet om færdselsuheldet, hvor den efterlyste 16-årige var impliceret.

Samme 16-årige dreng blev mandag formiddag årsagen til at politiet fik fat i et par mindre pushere i jagten på den undvegne teenager. – læs mere HER.

Politiet indbragte knallerten til nærmere undersøgelse for eventuelle konstruktive ændringer. Den 16-årige, der i sine effekter havde en ulovlig kniv og en dolk, fik på sygehuset udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, så han vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret og knallerten undersøgt.