22-årig kvinde dræbt og flere unge kvæstet i voldsom soloulykke

RY: Søndag formiddag kl. 09.10 blev der slået alarm til 1-1-2 om en alvorlig ulykke på Gl. Ryevej, nord for Ryhule. Den 22-årige kvindelige fører af en personbil var dræbt på stedet, mens to andre er kvæstet – heraf en alvorligt.

Det var en 22-årig kvindelig billist som der blev dræbt i færdselsuheldet kl. 09.10 på Gl. Ryevej syd for Femvejen i Ry.

Udover den dræbte kvindelige fører af bilen er en 25-årig mandlig passager i kritisk tilstand og fløjet til Aarhus Universitetshospital i Skejby,  mens den sidste person i bilen, en 25-årig kvinde, er kørt til hospitalet i Horsens og er meldt udenfor livsfare.

Politi, teknikere og bilinspektør har arbejdet i længere tid på uheldsstedet, hvorfra det er oplyst at bilen er forulykket i forbindelse med at den kører i grøften i den modsatte vejbane.