Falsk bankmand fik udleveret hævekort

(Modelfoto: Allan Andersen)

ØLSTED: En falsk bankmand narrede torsdag eftermiddag kort før klokken 16 en 70-årig mand fra Ølsted til at udlevere sit hævekort.

Den 70-årige blev ringet op af en person, der udgav sig for at være fra Nordea og oplyste, at der var hævet penge på den 70-åriges konto. Personen tilbød at spærre den 70-åriges konto og sørge for, at han fik pengene tilbage og sagde, at det kunne lade sig gøre ved, at den 70-årige udleverede sit hævekort samt kode til en bankmand, som ville komme ud til den 70-årige.

Kort efter, at telefonsamtalen var afsluttet, kom en mand til den 70-åriges adresse på Maxivej for at hente hævekortet. Den 70-årige kontaktede efterfølgende sin bank, hvor han fik oplyst at kort efter, at han havde udleveret hævekort var der hævet penge fra hans konto.

Den mand, som hentede hævekortet, beskrives som omkring 160 cm høj og iført sort hættetrøje. Han kørte fra stedet i en hvid bil.