Grundlovsforhør: 23-årig mand sigtet for flere indbrud

(Foto: Allan Andersen)

Sydøstjyllands Politi fremstillede i dag kl. 10 en 23-årig mand, der er bosiddende i Horsens-området, ved retten i Horsens. Den 23-årige mand sigtes for at have begået en række indbrud og tyverier.

På baggrund af grundig efterforskning, hvor også flere adresser er blevet ransaget, anholdt Sydøstjyllands Politi den 23-årige mand den 2. april 2020 omkring kl. 11.30 vest for Horsens. Under ransagningerne beslaglagde Sydøstjyllands Politi flere formodede koster.

Den 23-årige mistænkes for at have begået en række indbrud i flere virksomheder, blandt andet i en restaurant i Juelsminde, et hotel i Henne og i en virksomhed i Lem. I alt er den 23-årige sigtet for i 6 forhold. Den 23-årige erkendte i dagens grundlovsforhør flere af forholdene, og han varetægtsfængsles nu i 4 uger.

Da efterforskningen fortsat er i gang blev dagens grundlovsforhør afholdt for lukkede døre, og af den grund har Sydøstjyllands Politi ikke yderligere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden.

I en tid, hvor det meste er Danmark er lukket ned, så har hverken politi eller de danske domstole altså lukket helt ned. Der patruljeres, efterforskes og sagsbehandles fortsat, og grundlovsforhør fortsætter også som altid.