Vidner søges til voldeligt overfald

(Foto: Allan Andersen)

En 58-årig mand blev påskedag, søndag d. 12. april 2020, udsat for et voldeligt overfald i Hadsund. Har du set noget? Så ring til Nordjyllands Politi på 114.

Episoden skete sidst på eftermiddagen, mellem kl. 16 og 17, på et rekreativt område, Munchs Eng, i Hadsund, hvor den forurettede 58-årige mand blev overfaldet med slag og spark af en ukendt gerningsmand på omkring 25 år.

Kort før overfaldet var den 58-årige mand kommet kørende på sin scooter inde i Hadsund. Og da han var på vej til et grønt areal i Hadsund, mødte han to modkørende scootere. Idet disse to overhalede nogle medkørende cyklister og også skulle passere forurettede, dyttede han af dem, fordi han var bange for, at de ikke havde set ham.

”Da den 58-årige derpå ankom til Munchs Eng, hvor han tog ophold, kom den ene af to personer på scooterne hen til ham. Her blev han overfaldet med slag og spark, så han pådrog sig hævelser i ansigtet,” forklarer politiassistent fra Nordjyllands Politi, Niels Voldbæk, og han oplyser, at den anden person på scooter også kom til stedet, men denne foretog sig intet, mens overfaldet forøvet af den første stod på.

”Bagefter kørte de begge to bort fra stedet,” tilføjer Niels Voldbæk.

Ring 114 med oplysninger
Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med de 2-3 cyklister, der den pågældende dag kørte på Østre Alle i Hadsund cirka mellem kl. 16 og 17. Cyklisterne kørte i vestlig retning, da de blev overhalet af to scootere, og førerne på disse bar ingen styrthjelm, ligesom de beskrives som værende omkring 25 år.

”Alle andre med oplysninger i sagen er naturligvis også velkomne til at henvende sig,” understreger politiassistent Niels Voldbæk.

Man kan kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.