25-årig kvinde stjal undertøj, spillekonsol og computer

(Foto: Allan Andersen)

Østjyllands Politi modtog mandag aften en anmeldelse fra en 31-årig mand, som tidligere på dagen havde haft indbrud i sit hus i Auning. Her havde manden fået stjålet diverse kvindeundertøj, en Playstation 4 med rød controller og en bærbar pc.

Den 31-årige mistænkte en kvindelig bekendt, som havde været i hans hjem umiddelbart før indbruddet, og han mente at hun havde tingene hos sig i en lejlighed i Randers.

En patrulje rettede henvendelse til den kvindelige bekendte, som var en 25-årig kvinde. Den 25-årige bekræftede, at hun havde været oppe at skændes med den 31-årige tidligere og fremviste derefter de ting, som var blevet stjålet fra huset i Auning.

Hun blev derfor anholdt og sigtet for indbrud.

I den 25-åriges bil fandt betjentene den manglende Playstation. På bilen var desuden monteret nummerplader, som var meldt stjålet fra en adresse i Randers mellem søndag og mandag, og den 25-årige blev derfor også sigtet for dette tyveri.