31-årig løsladt efter kriminaltekniske undersøgelser

(Foto: Allan Andersen)

Mand sigtet for vold med døden til følge er løsladt efter kriminaltekniske undersøgelser. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdt fredag den 8. maj en 31-årig mand fra Nakskov, der blev sigtet for vold med døden til følge mod en 32-årig kvinde på en adresse i Nakskov. Den 31-årige er nu løsladt igen.

Den sigtede mand blev lørdag den 9. maj fremstillet i et lukket grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i 4 uger. Han nægtede sig skyldig i vold.

– Vores efterforskere har siden anholdelsen af manden undersøgt en lang række forhold for at kaste lys over sagen. Der er fx lavet grundige kriminaltekniske undersøgelser, vidner er blevet afhørt, og så er den 32-årige kvinde blevet obduceret, fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen og fortsætter:

– Ud fra vores foreløbige undersøgelser kan vi nu konkludere, at dødsårsagen må formodes at være alvorlig sygdom. Derfor har vi i dag besluttet at løslade den sigtede 31-årige mand, da begrundelsen for varetægtsfængslingen ikke længere er tilstede.

Sigtelsen opretholdes imidlertid indtil undersøgelserne er endeligt afsluttede, og der kan tages stilling til tiltalespørgsmålet.