Bilist påkørte anden bilist bevidst efter uenighed i trafikken

(Foto: Allan Andersen)

VIBY: Tirsdag kl. 17.30 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Øster Alle og Skanderborgvej i Viby, da en 41-årig mandlig bilist, der kom kørende i 2. vognbane på Skanderborgvej, kørte ind i siden på en bil, ført at en 42-årig mand, som kørte i 1. vognbane.

De to mænd havde varierende forklaringer på, hvad der havde ledt op til uheldet. Den 41-årige forklarede, at den 42-årige havde svinget ind foran ham flere gange, skåret ham af fra kørebanen, dyttet og givet fuckfinger.

Ifølge hans forklaring skete uheldet, fordi den 42-årige havde accelereret, da den 41-årige ville skifte til 1. vognbane.

Den 42-årige forklarede derimod, at den 41-årige havde været meget truende, udført flere svingninger mod den 42-åriges bil og lavet fagter med armene mod ham. Ifølge den 42-åriges forklaring kørte den 41-årige med fuldt overlæg ind i siden af bilen, hvorefter han pressede den op mod kantstenen.

Den 41-årige havde herefter været opfarende og aggressiv, og den 42-årige frygtede for, hvad han ville gøre. Da flere vidner optog hændelsen, havde den 41-årige dog forsøgt at køre fra stedet, men skaderne på bilen gjorde, at det ikke var muligt. Herefter ankom politiet.

Forklaringer fra vidner på stedet understøttede den 42-åriges forklaring, og den 41-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for at forvolde fare for liv eller førlighed ved bevidst at påkøre den 42-årige. Heldigvis kom ingen umiddelbart til skade ved uheldet.