Efterlysning af 39-årig mand: Hvor er Eddie?

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Nordjyllands Politi har iværksat en massiv efterforskning for at finde en 39-årig mand fra Frederikshavn-området, der har været forsvundet i flere dage. Har du set ham? Så ring 114.

Der er tale om den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen, som stammer fra Frederikshavns-området, oplyser politikommissær Carsten Straszek, der er leder af politiets eftersøgningsarbejde efter den forsvundne.

Den efterlyste mand har følgende signalement: 
   • 39 år, 182 cm høj, almindelig af bygning, skaldet, skæg ved hagen.

Nordjyllands Politi har torsdag indledt en ransagning af en ejendom på Rendborgvej nordvest for Frederikshavn. Politiet vil være til stede i området hele dagen.

Den konkrete anledning er, at politiet leder efter den forsvundene person 39-årige mand, der tidligere på ugen blev efterlyst i offentligheden. Men politiet har ikke fået kontakt til den forsvunden siden efterlysningen.

”Og vores videre efterforskning af sagen har givet anledning til bekymring. Vi frygter, at han kan være blevet udsat for en forbrydelse,” siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der dog ikke vil komme nærmere ind på detaljer i efterforskningen.

Men denne bekymring for en forbrydelse gør, at Nordjyllands Politi i dag har indledt en større ransagning af ejendommen på Rendborgvej, ligesom også andre lokaliteter bliver undersøgt af politiet, og man vil derfor se betydelig politifolk i området omkring Frederikshavn hele dagen.

Politiet har også i forbindelse med efterlysningen søgt efter mandens bil, der er fundet forladt på Rimmen Station nord for Nielstrup.

”Hvis man har oplysninger i sagen, særligt om den forsvundne mand, så skal man straks ringe til politiet på 114,” understreger Frank Olsen. 

Vicepolitiinspektøren kan ikke kommentere yderligere på sagens detaljer af hensyn til efterforskningen af sagen, men politiet er i øjeblikket i færd med større efterforskning, hvilket ud over undersøgelser på ejendommen omfatter en række andre efterforskningskridt, herunder afhøringer, tekniske undersøgelser ol.