Efterlysning af mistænkt for groft knivoverfald på Nørrebro

Københavns Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for at have stukket en ung mand med en kniv på Nørrebrogade natten til søndag den 16. februar kl. cirka 04.40.

Overfaldet skete ud for ’Take & Eat’ på Nørrebrogade 30. Tre personer stod ud for takeaway-stedet og talte sammen, hvorefter gerningsmanden gik hen til gruppen og stak den unge mand med en kniv. Han var kortvarigt i livsfare.

Den mistænkte beskrives som:
Mand, etnisk dansk af udseende, 20-30 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning med kort mørkeblondt hår. Han bar en sort jakke over en grå/grøn trøje, jeans og grå Nike-sko med hvid sål og sort spids.

De offentliggjorte overvågningsbilleder viser den mistænkte, der går ad Fælledvej væk fra gerningsstedet, mens han kigger sig over skulderen.

Vi beder borgere, der har oplysninger i sagen, kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4 eller via kbh@politi.dk.