Fyns Politi genforenede gryntende venner

FYN: Torsdag stak to grise af fra en transport på motorvejen. De to grise, som har gået sammen hele livet, blev væk fra hinanden ved uheldet, da den ene gris tog flugten. Men heldigvis slutter historien ikke her.

Torsdag morgen, den 30. april 2020, stak to små grise af fra en transport på motorvejen.

En hurtig lastbilchauffør fik spærret begge spor på motorvejen af, så de to vildfarne grise ikke kom til skade og man kunne forsøge at indfange dem. Det lykkedes at fange den ene gris, mens den anden tog flugten over rakværket.

En familie, som overværende optrinnet på motorvejen, tog den ene gris med hjem – den manglede dog sin kammerat, som havde taget flugten.

Gris på flugt 
Senere samme torsdag fik Fyns Politi flere anmeldelser om, at en lille sort gris var set ved McDonald’s i Odense. Trods flere forsøg lykkedes det desværre heller ikke denne gang, at indfange den eventyrlystne gris. I morges fik Fyns Politi dog et opkald fra en borger, som kunne fortælle, at han havde fanget grisen. Ud fra grisens øremærkning fik Fyns Politi kontakt til den landmand, som stod registeret som grisenes ejer. Han kunne dog fortælle, at han havde solgt dem videre til den person, som havde mistet dem på motorvejen.

Adopteret af kærlig familie
Landmanden var bekendt med flugten på motorvejen, da han havde set et opslag på Facebook, hvor familien, som havde taget sig kærligt af den ene gris, eftersøgte dens kammerat. Fyns Politi kunne herefter kontakte familien og overbringe den glædelige nyhed om, at den sidste gris nu var fundet.

Den person som mistede grisene på motorvejen, ønskede ikke at få dem tilbage, så familien har nu adopteret begge grise. Takket være en hurtig lastbilchauffør, en årvågen landmand på Facebook og en kærlig familie, er grisene nu atter genforenet i et nyt hjem.

Fyns Politi har ikke yderligere.