Mand varetægtsfængslet i fire uger: Oversavede jagtgeværer og patroner fundet i hans hjem

Modelfoto

FREDERICIA: Oversavede jagtgeværer og ammunition blev onsdag fundet hjemme hos en mand, midt i 50’erne. Han er nu varetægtsfængslet i forløbigt fire uger.

Anholdelsen af den midaldrende mand skete onsdag morgen, her troppede politiet op med en ransagningskendelse og det viste sig at der i den grad var god grund til at kigge nærmere efter i mandens gemmer.

Ransagningen afslørede at manden havde to oversavede jagtgeværer, to rifler samt en ladt pencilpistol og en hel del ammunition til de forskellige skydevåben.

Manden blev derfor torsdag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Kolding, her blev manden varetægtsfængslet i fire uger på baggrund af våbenbesiddelse under skærpende omstændigheder. Der skal ifølge politiet være tale om en alvorlig overtrædelse af våbenloven, som strækker sig udover blot besiddelse af de livsfarlige skydevåben.

Manden nægter sig skyldig, og han har kæret varetægtsfængslingen til landsretten.