Østjyllands Politi søger vidner til overfald i Randers

(Foto: Allan Andersen)

RANDERS: En 32-årig mand blev i sidste uge udsat for et voldeligt overfald på gaden i Randers – politiet søger vidner til episoden.

Natten til fredag den 8. maj kl. ca. 02.00 var en 32-årig mand fra Randers på vej hjem efter at have besøgt nogle venner på Glentevej i Randers NØ. Da manden var nået ud for nr. 73 på Glarbjergvej, blev han pludselig slået i baghovedet, hvorefter han væltede ned på jorden og blev udsat for adskillige slag og spark.

Den 32-årige mand observerede to personer og hørte den ene person sige noget i stil med ”prøv at tage hans pung”. Pludselig stoppede de to personer med at slå og sparke og løb fra stedet i ukendt retning. Manden opdagede efterfølgende, at han manglede et kontantbeløb fra sin pung, der lå på jorden.

Manden kan ikke beskrive de to personer nærmere.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set overfaldet natten til fredag i sidste uge. Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.