Truende mand opsøgte kvinde: Skræmte hende fra vid og sans

(Foto: Allan Andersen)

GREVE: Onsdag eftermiddag kl. 14.44 anmeldte en skrækslagen, 54-årig kvinde fra Greve, at en mand, som havde et forbud mod at opsøge hende, nu havde opsøgt hende på hendes arbejdsplads i Karlslunde.

Straks kvinden havde opdaget ham, havde hun gemt sig på stedet, så han ikke kunne finde hende. Politiet satte hurtigt kursen mod kvindens arbejdsplads, men den mistænkte havde inden politiets ankomst nået at forlade stedet i en varebil.

Han blev hurtigt identificeret som en 56-årig mand fra Glostrup, som ifølge offerets forklaring også havde opsøgt hende dagen før i et supermarked i Greve og her verbalt truet med at gøre skade på hende.

Derudover havde han oplyst, at han ville opsøge hende på arbejdspladsen næste dag, hvilket han så gjorde med baggrund i anmeldelsen fra kvinden.

Den 56-årige blev senere på eftermiddagen fundet på en adresse i Greve, hvor han opholdt sig. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelserne af forbuddet mod at opsøge den 54-årige samt trusler på livet.

Anklagemyndigheden konkluderede efter en vurdering af de seneste sager mod offeret sammenholdt med den 56-åriges øvrige sager, at han skulle fremstilles i et grundlovsforhør med påstand om varetægtsfængsling.

Han har derfor overnattet i et arresthus og blev torsdag fremstillet i Retten i Roskilde kl. 13.30 med påstand om varetægtsfængsling – torsdag aften var resultatet endnu ikke kendt.