21-årig hårdt kvæstet: Kørte direkte ind i parkeret sættevogn

(Arkivfoto: Allan Andersen)

REGSTRUP: Natten til tirsdag kl. 00.47 rykkede ambulancepersonale, lægehelikopteren og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bil, med en 21-årig mand bag rattet, havde påkørt en parkeret sættevogn.

En kvæstet, 21-årig mand fra Jyderup, der var ved bevidsthed, blev reddet ud af sin smadrede personbil og straks i ambulancen kørt til Rigshospitalets traumecenter til undersøgelse og fornøden behandling.

Der var omfattende skader på personbilen, som den 21-årige havde ført ad Gl. Skovvej i østlig retning, da han af p.t. ukendte årsager påkørte en parkeret sættevogn på en vigeplads i højre side af vejen.

Den 49-årige, slovakiske fører af sættevognen slap uskadt på påkørslen.

Politiet fik rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den 21-årige til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Den 21-årige er fortsat indlagt på Rigshospitalet og meldes uden for livsfare. Analyseresultatet af blodprøver afventes nu, inden politiet træffer en afgørelse i solo-uheldet, hvor der ikke var andre kørende trafikanter involveret.

Lægehelikopteren blev ikke brugt i anledning af dette uheld ud over, at lægen tilså den tilskadekomne fører, inden han blev kørt på traumecenteret.