31-årig bosnier dømt for internetbedrageri og vidnetrusler

VEJLE: En 31-årig mand fra Bosnien, der har bopæl omkring Vejle, blev ved Retten i Kolding fredag den 29. maj idømt fængsel i 1 år og 3 måneder for adskillige bedrageriforhold og et enkelt forhold af vidnetrusler.

Manden blev varetægtsfængslet i begyndelsen af januar 2020 og sigtet for en række bedrageriforhold begået via samhandel på internettet. Via en annonceplatform på internettet havde den 31-årige mand annonceret en række varer til salg og modtaget betaling herfor, men undladt efterfølgende at sende varerne. I alt var der tale om ca. 126 forhold, som havde givet den 31-årige ca. 110.000 kr.

Manden var tidligere dømt for 116 tilfælde af samme kriminalitet, hvor Landsretten i oktober 2019 idømte ham et års fængsel.

Forholdet omkring vidnetrusler og ca. 25 forhold af bedrageritilfældene var begået forud for tidligere domme. De øvrige bedrageriforhold var begået umiddelbart efter hans løsladelse fra tidligere afsoning og fortsatte helt frem til anholdelsen i januar 2020.

Den nu dømte modtog også en advarsel om, at hvis han begår nyt strafbart forhold, vil han kunne blive udvist af Danmark.

Den 31-årige mand modtog dommen og blev efterfølgende varetægtsfængslet.