31-årig mand fra Fredericia dømt for trusler og overtrædelse af tilhold

KOLDING: Retten i Kolding idømte i dag en 31-årig mand fra Fredericia 5 måneders fængsel for at have truet sin ekskone og for at have overtrådt et tilhold mod hende. Den 31-årige mand var også tiltalt for to færdselsforhold.

’Den nu dømte var tiltalt for at have truet sin ekskone og mor til sit barn i en periode fra oktober 2018 til marts 2019, og herudover var han tiltalt for at overtræde et tilhold mod hende via skriftlige henvendelser per e-mails i en periode fra november 2019 til februar 2020,’ uddyber specialanklager Pernille Moesborg fra Sydøstjyllands Politi og tilføjer: ’Begrundelsen for truslerne og overtrædelserne af tilholdet forklarede den nu dømte med frustrationer i forbindelse med manglende samvær med sønnen.’

Den samlede dom lød på 5 måneders ubetinget fængsel, 22.500 kr. i bøde, kørselsforbud og konfiskation af en personbil.

Den 31-årige mand erkendte sig skyldig i tiltalerne, men har udbedt sig betænkningstid i forhold til dommen.