Flygtende motorcyklist løbet op og anholdt

(Arkivfoto: Allan Andersen)

PANDRUP: Søndag aften kl. 18.26 modtog politiet en anmeldelse om, at der i Pandrup – Kaas – Moseby området kørte en motorcykel rundt og føreren skulle være spirituspåvirket.

En patrulje spottede motorcyklen i Kaas og kørte efter den. Føreren af motorcyklen forsøgte at køre væk fra politiet med høj hastighed via nogle stisystemer ved skolen og politiet mistede kontakten med motorcyklen.

Heldigvis havde en årvågen anmelder bemærket motorcyklen i en nærliggende grusgrav.

Her fandt en af politiets patruljer både føreren og motorcyklen, og ved synet af politiet forsøgte føreren nu at løbe fra politiet, men betjentene var noget hurtigere til bens og motorcyklisten blev indhentet og anholdt.

Han blev sigtet for spirituskørsel og det viste sig at nummerpladerne var afmeldte.