Grov voldssag i Vejle: Eftersøgt 22-årig anholdt i København

(Foto: Allan Andersen)

VEJLE: En 22-årig mand, som har været eftersøgt i forbindelse med en grov voldssag på Banegårdspladsen i Vejle tirsdag aften den 26. maj omkring kl. 19.30 er nu anholdt.

Den 22-årige blev anholdt i går mandag den 1. juni omkring kl. 12.00 på et hotel i København af Københavns Politi. Anholdelsen skete i forbindelse med husspektakler på stedet. Da den 22-årige var efterlyst af Sydøstjyllands Politi blev han herefter overført hertil.

Det er politiets overbevisning, at den 22-årige sammen med flere andre var involveret i den voldsomme hændelse tirsdag aften på Banegårdspladsen i Vejle. Den 22-årige mistænkes for under hændelsen at have forøvet vold mod en anden mand, herunder at give sin hund ordre til at angribe manden.

Da der var flere personer involveret i hændelsen, er der stadig gerningsmænd på fri fod, som Sydøstjyllands Politi leder videre efter.

Grundlovsforhøret, som blev afviklet kl. 11.00, tirsdag formiddag, blev derfor afholdt for lukkede døre. Den 22-årige mand, der konkret mistænkes for at have fået sin hund til at angribe en anden mand blev varetægtsfængslet i fire uger.

Sydøstjyllands Politi har ikke flere oplysninger i sagen, der på nuværende tidspunkt kan deles med offentligheden.