Hr & Fru danmark tabte sutten: Par anholdt efter spirituskørsel

(Foto: Politi.dk)

Søndag kl. 18.18 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om, at en 76-årig mand og en 58-årig kvinde var ved at sætte sig i deres bil ved Egå Marina efter at have drukket tæt på en restaurant nær ved.

En motorcykelbetjent kørte hurtigt til stedet og fik standset den 76-årige kort derfra, han indrømmede at have fået lidt alkohol, og hvis promilletest også viste over det tilladte.

Den 58-årige kvinde, som var passager i bilen, var i mellemtiden steget ud af bilen. Hun blev skønnet kraftigt påvirket af spiritus og blev ved med at blande sig i det igangværende, og blev derfor flere gange bedt om at sætte sig ind i bilen igen eller gå væk fra stedet. Det ville hun dog ikke.

En patrulje ankom for at transportere den 76-årige til hospitalet for at få udtaget blodprøve, og den 76-årige bad om lov til at ringe efter en taxa til kvinden. Da den 76-årige fik at vide, at hans bil skulle blive parkeret på stedet, nægtede han at gå med og skubbede pludselig til den ene af betjentene.

Den 76-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og for vold mod politimand.

Den 58-årige kvinde var fortsat højlydt på stedet og ville ikke sætte sig i taxaen. På et tidspunkt faldt hun og slog sig, og blev efterfølgende tiltagende aggressiv og råbte flere fornærmelser mod betjentene.

Den 58-årige kvinde blev herefter anholdt og sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden samt fornærmelser mod politiet.