Mand amok på campingplads: Truede med at slå politifolk med kæp

(Arkivfoto: Allan Andersen)

NIVÅ: Søndag middag kl. 11.55 ankom en patrulje til Nivå Camping, da det var blevet anmeldt, at en aggressiv mand gik rundt på pladsen med en stor kæp og slog til ting og fremstod truende.

Synet af ordensmagten bringer de fleste retur til jordkontakten, men da denne mand opdagede patruljen, gik han mod politibetjentene med kæppen i hånden, og selvom han flere gange blev beordret til at lægge kæppen fra sig, gjorde han det ikke.

I stedet hævede han kæppen over sit hoved og lagde an til at slå med den, da han var tæt på patruljen, hvorfor han blev sprøjtet i ansigtet med peberspray, og med brug af den fornødne magt blev han -+anholdt og sigtet for forsøg på vold mod polititjenestemand.

Manden, en 32-årig fra Aabenraa, blev kørt til detentionen for at køle ned, og ved den endelige visitation blev der desuden fundet en kreditkortfoldekniv på hans person, hvorfor han også blev sigtet efter knivlovens bestemmelser.