Rækkehus udbrændte i nat: Beboer reddede sig selv ud

BLISTRUP: En mandlig beboer fik reddet sig selv ud, da et rækkehus på Conrad Nyegårdsvej brød i brand omkring kl. 00.35, natten til onsdag.

Brandvæsen, politi og ambulancer blev tilkaldt omkring kl. 00.40 hvor der blev slået alarm til 1-1-2 om ild i rækkehuset. Ilden havde hurtigt spredt sig i huset, som endte med at være et stort flammehav inden brandbilerne ankom til adressen.

Ifølge Nordsjællands Politi var der en beboer i huset, da ilden brød ud og denne havde formået at bringe sig selv i sikkerhed. Beboeren blev tilset i en ambulance, og kørt til kontrol på sygehuset – der skulle dog ikke være tale om nogen alvorligere tilskadekomst.

Brandvæsnet fik hurtigt sat ind med flere brandslanger, men idet huset var fuldstændig overtændt med ilden stående ud af samtlige døre og vinduer, før brandbilerne ankom til stedet, så var det ikke muligt at redde noget som helst.

Det lykkedes dog for brandmandskabet at få standset ilden inden den spredte sig til nabo-rækkehuset, ilden var ellers godt på vej via taget men brandmuren holdt stand tilpas længe så brandfolkene kunne stoppe spredningen.

Udover brandkøretøjerne fra Gilleleje, så rykkede mandskabet fra Frederiksborg Brand & Rednings brandstation i Helsinge også ud til brandstedet, men trods indsatsen for det overtændte rækkehus så udbrændte det totalt, ifølge vagtchefen for Nordsjællands Politi er der ikke nogen personer som er kommet noget alvorligt til, og der er ikke nogen som pt. er savnet.

Brandårsagen er ukendt, og når slukningsarbejdet er overstået i løbet af natten, så vil politiet afspærre brandstedet som onsdag skal undersøges nærmere af politiets teknikere.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)