Slidte dæk og dårlig attitude gav bøder

(Arkivfoto: Politi.dk)

AARHUS: Mandag kl. 21.36 standsede en patrulje på Tordenskjoldsgade i Aarhus en bil for at fortage et rutinetjek, i bilen sad der en 21-årig mand bag rattet og en 21-årig mand på passagersædet.

Efter gennemgang af bilen blev den 21-årige fører sigtet for at køre med nedslidte fordæk. Undervejs blev den 21-årige passager mere og mere forstyrrende og udviste en dårlig attitude over for betjentene.

Han smed blandt andet et cigaretskod på jorden lige foran den ene af betjentene, der bad ham samle det op med det samme, da han ellers ville blive sigtet for miljøloven.

Da manden steg ud af bilen begyndte han at råbe op og fægte med arme og ben mod andre trafikanter. Betjentene oplyse ham om, at han ville ende med at blive anholdt, hvis han fortsatte. Han satte sig dog ind i bilen, der kørte videre.

Kort efter kunne betjentene dog se, at manden nu hang ud af vinduet og råbte højlydt efter nogle studenter, der kom gående forbi. Betjentene standsede derfor bilen igen, og den 21-årige passager blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.