Spyttet på og truet på livet: Bad blot kvinde om at holde lidt afstand

(Foto: Allan Andersen)

AARHUS: En 32-årig kvinde anmeldte mandag en episode i bybus nr. 1A i Aarhus. Den 32-årige fortalte, at hun kl. ca. 17.00 stod på bussen på Klostertorvet i retning mod Park Alle. Her satte hun sig på et sæde med ryggen mod vinduet.

Ved Hans Hartvig Seedorfs Stræde stod en anden kvinde på bussen, som satte sig på sædet ved siden af den 32-årige. Det gjorde den 32-årige utilpas, da hun gerne ville holde den anbefalede afstand på grund af coronavirus/covid-19. Den 32-årige sagde derfor til kvinden, at hun syntes de sad for tæt. Til de svarede kvinden; ”hvad vil du gøre ved det?”

Den 32-årige fortalte, at hun for at undgå en konfrontation rejste sig for at flytte sig, men at kvinden hurtigt gjorde det samme. Kvinden gik først bagud i bussen og så tilbage mod den 32-årige, og da hun kom forbi, gik hun bevidst ind i den 32-åriges ben.

Da bussen nåede til Park Alle holdt den stille, og buschaufføren bevægede sig ned i bussen i anden anledning. Da kvinden fik øje på ham, råbte hun; ”Hvad vil du gøre – nu går jeg ned og slår hende ihjel”, vendte sig om og gik direkte ned til den 32-årige og spyttede hende i ansigtet før hun forlod bussen.

Kvinden beskrives som:
Ca. 45 år
Formentlig mellemøstlig oprindelse
Almindelig af bygning
Mørkt/leverpostejfarvet hår sat op i hestehale
Havde høretelefoner med ledning

Har du oplysninger om kvinden, bedes du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114.