Større politi-opbud i Sæby: Ældre kvinde fundet død

(Foto: Allan Andersen)

SÆBY: Nordjyllands Politi er til stede på en adresse i Sæby, fordi der er fundet en livløs person.

Nordjyllands Politi har det meste af i dag, 15. juni 2020, været til stede på og omkring en adresse i Sæby, fordi man i en ejendom fandt en livløs ældre kvinde. Blandt andet har uniformeret politi og kriminalteknikere arbejdet på stedet. De pårørende til afdøde er underrettet.

”Vi betegner det på nuværende tidspunkt som et mistænkeligt dødsfald, og vi er derfor i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Nordjyllands Politi betegner stadig mandag eftermiddag dødsfaldet som mistænkeligt, og der pågår derfor fortsat en hel del efterforskning i sagen, før politiet kan konkludere, hvorvidt der er tale om en ulykke, eller om der eventuelt måtte ligge en kriminel handling bag sagen.

”Vi har en del efterforskningsarbejde foran os endnu, før vi har hele hændelsesforløbet fuldt belyst,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, ”vi skal for eksempel foretage yderligere afhøringer, have svar på en række af vores tekniske undersøgelser, og der skal foretages retsmedicinske undersøgelser.”

Og før det arbejde er afsluttet, kan Nordjyllands Politi ikke udtale sig yderligere om efterforskningen i sagen.