Tre formodede narkosmuglere varetægtsfængslet i fire uger

Nordjyllands Politi anholdt i går tre mænd i Aalborg, mistænkt for omfattende narkosmugling. Alle tre blev i dag varetægtsfængslet i fire uger efter et lukket grundlovsforhør.

Nordjyllands Politi slog i går eftermiddags, den 9. juni 2020, til i en anholdelsesaktion et sted i Aalborg. Omkring klokken 14.00 skred betjente til anholdelse af tre personer, som man mistænker for at smugle narko ind i Danmark.

De tre anholdte er mænd bosiddende i Aalborg, og de er henholdsvis 19, 22 og 28 år gamle.

I dag, onsdag 10. juni 2020 kl. 1130, blev mændene fremstillet i lukket grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. Anklagemyndigheden havde anmodet om lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning i sagen. Amfetamin og ecstasy-piller smuglet

De tre anholdte er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191 ved at indføre 4,2 kg. amfetamin og ca. 1000 ecstasy-piller til Danmark med henblik på videreoverdragelse.

”Der er tale om et stort beslag af narkotika,” udtaler politikommissær Casper Jacobsen, der er leder af efterforskningen ved Nordjyllands Politi, og han tilføjer i næste åndedrag: ”Derfor er vi tilfredse med, at alle anholdte nu er varetægtsfængslede i fire uger.”

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere i sagen, idet retsmødet blev afholdt for lukkede døre.

Efterforskningsarbejdet i sagen fortsætter i den kommende tid.