16-pige forlangte stjålet spiritus tilbage: Spyttet midt i ansigtet af 31-årig mand

(Foto: Allan Andersen)

RINGSTED: Onsdag aften kl. 23.04 anmeldte en 16-årig pige fra Ringsted, at hun kort forinden var blevet spyttet i ansigtet af en fremmed mand, der havde taget en flaske spiritus fra hende.

En patrulje kørte til området ved en skole på Vestervej, hvor den chokerede og grådlabile, 16-årige pige blev truffet sammen med et par veninder. De havde opholdt sig i området for at hygge sig sammen, herunder med indtagelse af alkohol.

En fremmed mand, der også opholdt sig i området, havde ubemærket taget en flaske spiritus og var gået lidt væk. Pigerne havde opdaget det, og den 16-årige konfronterede ham med, at hun ville have sin spiritusflaske retur.

Det ophidsede manden, som pigerne kendte sporadisk, voldsomt, så han blev truende og spyttede den 16-årige i ansigtet.

Han afleverede dog flasken og blev ved politiets ankomst udpeget af pigerne. Da politiet betragtede hans handling som en mulig overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold, blev manden anholdt og sigtet herfor.

Der var tale om en 31-årig mand uden fast bopæl i Varde, men som politiet i den senere tid har truffet flere gange i Ringsted-området. Efter afhøring til sagen løslod politiet den 31-årige, som dog vil høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.