34-årig anholdt efter indbrud

(Arkivfoto: Allan Andersen)

ESKILSTRUP: Natten til onsdag klokken 03.14 fik politiet en anmeldelse om, at der var indbrud i en maskinstation på Eskilstrup Møllevej – og tyven nåede ikke at stikke af.

En politipatrulje rykkede straks ud til stedet, og bag en bygning holdt en mand parkeret med sin bil. Det var en 34-årig mand uden fast bopæl, og han kunne ikke helt redegøre for, hvad han lavede på stedet midt om natten.

Han blev derefter anholdt klokken 3.36 og sigtet for indbrud.

Den bil, den 34-årige kørte i, var hverken indregistreret eller forsikret, og han var desuden frakendt kørekortet.

Ved visitationen på politistationen i Nykøbing fandt politiet 0,21 amfetamin. Den anholdte blev herefter også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, kørsel i frakendelsestiden, for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen og for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring. Han afhøres fortsat på politistationen.