Beslaglæggelse af musikanlæg: 38-årig gad ikke skrue ned

RINGSTED: Tirsdag aften kl. 19.07 ringede en borger til politiet, idet pågældende var meget generet af høj musik fra en nabo.

En patrulje kørte til stedet og vejledte en 38-årig lokal mand om, at musikken skulle skrues ned til et fornuftigt niveau. Manden ønskede ikke at skrue ned, så politiet skruede selv ned for anlægget og vejledte pågældende om, at hvis musikken var til væsentlig gene for de omkringværende, ville politiet beslaglægge musikanlægget.

Patruljen forlod boligen, men da de blot var nået ud til vejen, var musikken igen skruet op til et niveau, der var til væsentlig gene.

Patruljen vendte derfor om og gik tilbage til boligen, hvor de beslaglagde musikanlægget med henblik på udlevering til ejer tidligst dagen efter. Politiet skønnede, at det var nødvendigt at beslaglægge anlægget præventivt for at sikre ro og orden på stedet.