Drab i Herning: 48-årig kvinde fremstillet i grundlovsforhør

(Foto: Local Eyes)

HERNING: Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi fremstiller i dag en 48-årig kvinde i forbindelse med sagen, hvor en 51-årig mand blev fundet død i et rækkehus i Herning tirsdag formiddag.

Midt- og Vestjyllands Politi fandt tirsdag formiddag en 51-årig mand død på dennes bopæl på Lupinens Kvarter i Herning. Omstændighederne omkring liget gjorde, at politiet betragtede dødsfaldet som mistænkeligt, og efterforsker det nu som en drabssag.

Tirsdag ved 14-tiden blev en 48-årig kvinde anholdte i forbindelse med sagen. Kvinden bliver fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Herning kl. 12.00, sigtet for medvirken til manddrab. Anklagemyndigheden begærede dørlukning ved grundlovsforhøret som kl. 16.00 fortsat er i gang.

Yderligere en person er anholdt, men forventes løsladt efter afhøring, da der ikke er fundet grundlag for at fremstilling i grundlovsforhør.

Politiet har afblæst efterlysningen af den mistænkte 38-årige Sam Alimalayeri, idet han har meldt sig selv til politiet.

Politiet har pt. ikke yderligere oplysninger i sagen.