Efterlysning af mand i forbindelse med brand i Odense

(Politifoto)

ODENSE: I forbindelse med en brand i en villa i Odense NØ den 22. maj efterlyser Fyns Politi en mand, som er set i området tæt på det tidspunkt, hvor branden brød ud.

Branden skete den 22. maj kl. ca. 01:40 i Krogsløkkeparken 24, Seden – Odense NØ.

Fyns Politis efterforskning har påvist, at branden blev antændt forsætligt, og at der blevet brugt brandbare væsker.  Branden i det tætbebyggede villakvarter blev derfor så voldsom, at huset formentlig skal rives ned og genopføres.

Et vidne bemærkede kl. ca. 0200 en person som gik ad Krogsløkkeparken, i retning væk fra brandstedet mod industriområdet på Vestbirkvej. Personen gik og talte i mobiltelefon. Fyns Politi vil gerne i kontakt med denne person.

Personen beskrives som:
Mand, voksen, af mellemøstlig herkomst, ca. 183 høj og bred/ kraftig men ikke tyk. Han var iført mørk kasket, mørk jakke og lyse joggingbukser med stor hvid skrift ned ad det ene ben. 

Fyns Politi efterlyser også andre vidner, som har set interessante ting i området samme nat.

Villaen var kort tid forinden branden blevet handlet som dødsbo, og var derfor helt tømt for indbo. Fyns Politi kan fortælle, at man jævnligt ser påsatte brande i bygninger i umiddelbar forbindelse med overtagelsestidspunktet. I sådanne tilfælde arbejder efterforskerne i Fyns Politi blandt andet ud fra et muligt motiv om assurancesvig.

Har man oplysninger i sagen bedes man kontakt Fyns Politi på 114