Kø på motortrafikvej efter uheld: Tåbelig bilist lavede u-vending og udløste nyt uheld

(Foto: Local Eyes)

HILLERØD: Søndag eftermiddag skete der tre færdselsuheld på Hillerødmotorvejens forlængellse ved Hillerød. Det sidste uheld blev udløst af en ansvarsløs bilist som lavede en ulovlig u-vending på motortrafikvejen.

Det første uheld skete klokken 14.25, hvor en 59-årig kvinde fra Vanløse påkørte den forankørende bil, der blev ført af en 51-årig kvinde fra Rødovre.

Umiddelbart efter skete endnu et uheld, idet en 36-årig kvindelig bilist fra Fredensborg blev påkørt af en bagvedkørende 32-årig mand fra Kalundborg. Dette uheld skete formentlig som følge af det første færdselsuheld.

Mens oprydningsarbejdet næsten var overstået skete et tredje uheld, kl. 15.09, da en ukendt tåbelig bilist ville foretage en U-vending, hvilket gjorde, at en 49-årig mand fra Frederiksværk måtte bremse kraftigt op og derved blev påkørt af en bagvedkørende 44-årig kvinde ligeledes fra Frederiksværk.

Ingen af færdselsuheldene medførte personskade, og hvis nogen ved hvem bilisten der foretog den ulovlige u-vending er – så kontakt straks politiet på 1-1-4.