Kvindelig bilist amok på ryttere: Forsøgte at klippe halen af hest

(Arkivfoto: Allan Andersen)
RINGSTED: Mandag aften kl. 22.14 foretog politiet anholdelse af en 57-årig kvinde fra Ringsted, som blev sigtet for vold mod en 27-årig kvinde fra Vallensbæk tidligere på eftermiddagen efter en fysisk kontrovers mellem parterne på Ditlevshøj.

Her trak den 27-årige og en anden kvinde to heste med ryttere på ad vejen, da en bil passerede dem med højere hastighed end skønnet forsvarligt af de to hestetrækkende kvinder. Lidt længere fremme ad vejen så de så en kvinde stå afventede midt på vejen og udstyret med en saks.

Der opstod nu håndgemæng mellem kvinden og den 27-årige, der herunder blev ramt i hovedet af et slag og fik en rift på den ene hånd af saksen. Kvinden, som de to hestetrækkere havde genkendt som fører af den passerende bil, forsøgte nu at klippe noget af den ene hests hale, inden hun herefter forsvandt ind i et nærliggende hus.

Politiet fandt frem til kvinden, der blev sigtet for vold og afhørt til sagen, inden hun blev løsladt.

Den sigtede kvinde havde en modsatrettet opfattelse af hændelsesforløbet, som politiet nu forsøger at få klarlagt i detaljer, inden anklagemyndigheden senere skal tage stilling til, hvordan sagen skal afgøres.