Mand anholdt for hærværk på politibiler

(Modelfoto: Allan Andersen)

KALUNDBORG: Omkring kl. 01.00 sad en politipatrulje på et kontor på Kalundborg Politistation og arbejdede, da det bankede hårdt på døren til politistationen.

Betjentene kunne på overvågningen se en mand udenfor. De gik ud og åbnede, hvor de talte med en spirituspåvirket 30-årig mand fra Kalundborg, som var utilfreds med politiet i forbindelse med, at han blev anholdt ugen før.

Manden blev vejledt om, hvordan han kunne klage og bortvist fra stedet.

Omkring kl. 02.00 så et vidne, at en mand havde forøvet hærværk mod to patruljebiler og sparket til en cykel, som holdt foran politistationen. To biler fik blandt andet knust ruder, og politiet skal nu undersøge omfanget af skaderne nærmere. Ud fra beskrivelsen af manden, kunne politiet identificere den mistænkte til at være den 30-årige mand.

Patrulje kørte en tur i området og traf den mistænkte på Skibbrogade, hvor han blev anholdt og sigtet for hærværk, Den 30-årige var udadreagerende og voldsom, så han blev kørt til afrusning i detentionen i Roskilde.

Når manden er afruset skal han afhøres til sagen. Når skaderne er opgjort vil han blive præsenteret for et erstatningskrav for de ødelagt biler, og han vil senere høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.