Politiet efterforsker skuddrabet i Vollsmose

(Foto: Local Eyes)

VOLLSMOSE: Fyns Politis var i går tirsdag og er i dag onsdag tilstede i Vollsmose i forbindelse med efterforskningen af skuddrabet i Egeparken den 24. juni.

-Vi kan bekræfte, at vi er tilstede i  Vollsmose for at foretage yderligere undersøgelser i forbindelse med drabssagen, men vi kan ikke sige yderligere om det på nuværende tidspunkt, siger Vicepolitiinspektør Jesper Weimar Pedersen fra Fyns Politi.

Fyns politi har ikke sigtet nogen personer for drabet, men efterforsker fortsat på højtryk for at fange gerningsmanden/-mændene og kaste lys over, hvad der skete da en 31-årig mand blev dræbt og en anden 31-årig mand blev hårdt såret i Egeparken kort før midnat den 24. juni.

Har man oplysninger i relation til sagen kan man kontakte Fyns Politi på telefon 114