Sur mand bortvist fra jobcenter

(Foto: Nordsjællands Politi)

AARHUS: Tirsdag kl. 12.45 fik jobcenteret på Værkmestergade i Aarhus C besøg af en borger, der udviste aggressiv adfærd over for personalet og råbte så højt, at han blev bedt om at forlade stedet. Det nægtede han dog, og personalet ringede derfor efter politiet.

Da betjentene ankom til stedet, bad de i første omgang manden om at følge med udenfor i et forsøg på at nedtone situationen. Det tog dog et par forsøg, før manden til sidst fulgte med betjentene udenfor, hvor han blev bedt om at legitimere sig.

Det nægtede han, og han begyndte i stedet at råbe op og blev aggressiv over for betjentene.

Manden blev derfor anholdt, sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og overtrædelse af retsplejeloven, da han ikke ønskede at oplyse navn og fødselsdato. På politigården fandt betjentene et ID-kort og personlige papirer i mandens taske, og kunne her konkludere, at den anholdte var en 36-årig mand fra Højbjerg.