Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser to voldsmænd: Overfaldt 15-årig dreng uden grund

(Arkivfoto: Allan Andersen)

ESBJERG: Hændelsen fandt sted lørdag eftermiddag ud for Ringen 7, hvor to personer tilsyneladende umotiveret overfaldt en 15-årig dreng, der kom lettere til skade.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber på borgernes hjælp i forbindelse med efterforskningen af en voldshændelse lørdag den 11. juli mellem klokken 14.00 og 14.45 i Esbjerg.

Hændelsen fandt sted ud for Ringen 7, hvor to personer tilsyneladende umotiveret overfaldt en 15-årig dreng, der kom lettere til skade.

Den 15-årige var ude at gå en tur ved Lergravssøen med en veninde, hvor de blev opmærksomme på, at to personer fulgte efter dem. Den 15-årige dreng og veninden gik efterfølgende væk fra søen, i vestlig retning mod Ringen, hvorefter overfaldet fandt sted ud for Ringen 7.

Personerne beskrives som:
A: Mand, cirka 15 – 20 år, 160 – 170 centimeter høj, spinkel til normal kropsbygning, let brun i huden, smalt og markeret ansigt, havde såkaldt skinfadefrisure, hvor håret er kort i siderne og højere i toppen. I dette tilfælde 5 – 8 centimeter højt med midterskilning/sideskilning, var iført mørke bukser og mørk sweater, havde et rødt tørklæde for munden, var iført mørke, flade sko

B: Mand, cirka 15 – 20 år, 160 – 170 centimeter høj, spinkel til normal kropsbygning, var iført hue og mørk jakke, havde et blåt mundbind for munden.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber at komme i kontakt med borgere, der har lagt mærke til gerningsmændene i området omkring Lergravssøen samt på Ringen, vidner til hændelsen samt personer, der kan genkende gerningsmændene.

Borgere med oplysninger i sagen kan kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.