Tæskehold anholdt for trusler: Smadrede deres bil i flugten fra politiet

(Foto: Allan Andersen)

RINGSTED: Natten til torsdag kl. 01.21 fik politiet et alarm opkald fra en 20-årig mand og en 23-årig kvinde fra Ringsted, som var blevet truet med et slagredskab af nogle bekendte ved en tankstation i Benløse.

De to var herefter kørt fra stedet, men følte sig forfulgt af de bekendte i bil. Politiet fik oplysninger om, hvor anmelderne befandt sig og kørte til stedet.

Patruljerne antraf begge biler i Haslev, som ligger Sydsjællands Politikreds, hvor det dog lykkedes de mistænkte at køre fra stedet. De to forurettede blev kontrolleret af betjentene og de var ikke kommet noget til, hvorefter de blev afhørt til sagen.

Det lykkedes kort efter politiet at anholde to mænd, som kort før var kørt galt i deres bil øst for Haslev. En hundepatrulje gik spor efter mændene, som var stukket af fra den forulykkede bil, og fandt frem til en 25-årig mand fra Ringsted og en 29-årig mand fra Køge.

De blev begge anholdt og sigtet for trusler.

Politiet ransagede bilen, hvor der blev fundet en legetøjsøkse, som politiet beslaglagde, da det kunne være det redskab, som blev anvendt ved truslerne. De to mænd blev taget med til stationen til afhøring og sagen blev efterfølgende vurderet juridisk.

Der var ikke var grundlag for at fremstille de to mænd i grundlovsforhør, blev de begge løsladt, men er fortsat sigtet i sagen. Motivet til truslerne er en intern konflikt imellem de implicerede parter.