Voldsom ulykke: To drenge fastklemt mellem butiksvæg og bil

GILLELEJE: To mindreårige drenge, angiveligt på 11 og 17 år, er bragt på hospitalet med ambulance efter et voldsomt uheld udfor Thomas Tøjmand på Vesterbrogade. De to drenge kom i klemme mellem tøjstativer, butiksvæg og den fransk indregistrerede bil omkring kl. 11.50.

De to drenge stod, ifølge vidner på stedet, og kiggede på tøj ved Din Tøjmand på Vesterbrogade, da føreren af den franske bil på endnu ukendt vis fik fumlet med sit automatgear så bilen kørte fremad i stedet for at bakke.

Bilisten får ikke bremset, men påkører en parkeret bil og stryger herefter ind over fortovet hvor han rammer ind i de to drenge og butikkens udstilling. Det er ikke oplyst om manden evt fik speedet op ved ulykken, som klart er et tragisk uheld.

Vidner til ulykken og ansatte fra Thomas Tøjmand løb omgående de to drenge til hjælp, og ifølge vidner fik de civile hjælpere bilen rullet lidt baglæns, og derved frigjort de to drenge. Den ene af drengene måtte dog hjælpes af brandvæsnet, som løftede bilen en smule så han kom fri.

De to drenge blev herefter behandlet i hver sin ambulance, og tilset af Akutlægen inden ambulancerne satte kursen mod Hillerød Hospital.

De første meldinger lyder på at drengene er sluppet uden livstruende skader.

OPDATERES…..