16-årig knallertkører kvæstet: Knævrede i telefon og påkørte bil frontalt

(Arkivfoto: Allan Andersen)

VIG: Onsdag eftermiddag kl. 16.27 kørte en bilist, en 29-årig mand fra Asnæs, ad Jyderupvej i sydlig retning mod Stenbjergvej. I modkørende retning kørte en knallert med en 16-årig ung mand i sadlen – og knallerten kørte direkte ind i bilen.

Den 16-årige knallertkører anvendte håndholdt mobiltelefon under kørslen og kørte i den forbindelse over i den modkørende vejbane. Den 29-årige bilist bremsede helt op for at undgå at påkøre knallerten, men knallerten kørte alligevel direkte ind i fronten på den standsede personbil.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 16-årige unge mand blev kørt til undersøgelse for et muligt brud på hånden. Bilisten kom ikke til skade ved sammenstødet.

Politiet optog rapport i sagen, for at belyse omstændighederne omkring sammenstødet.

Den 16-årige kan forvente at høre mere i sagen om sin uopmærksomme kørsel, som var årsagen til uheldet.