31-årig anholdt: Sydøstjyllands Politi undersøger drab

(Foto: Allan Andersen)
Natten til mandag den 10. august 2020 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et dødsfald i Kolding. En 31-årig kvinde blev fundet død på sin bopæl i en lejlighed i Kolding.

’De foreløbige undersøgelser på stedet viser, at den 31-årige ikke er død af naturlige årsager, og Sydøstjyllands Politi efterforsker nu dødsfaldet som et drab,’ udtaler politiinspektør Jesper Bøjgaard fra Sydøstjyllands Politi og tilføjer: ’Tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner er fortsat i gang med at foretage yderligere undersøgelser på og omkring findestedet.’

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt anholdt en 31-årig mand, som mistænkes for at stå bag drabet på den 31-årige kvinde. De to personer har en relation til hinanden.

Den 31-årige mand vil senere i dag blive fremstillet i Grundlovsforhør ved retten i Kolding, hvor han sigtes for drab. Sydøstjyllands Politi vil begære om lukkede døre ved retsmødet, hvor den 31-årige mand bliver fremstillet in absentia, da han på nuværende tidspunkt ikke er i stand til at blive fremstillet i retten.

De pårørende til den 31-årige kvinde er blevet underrettet.

’Der vil blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå den endelige dødsårsag,’ forklarer politiinspektør Jesper Bøjgaard:  ’Det er ikke muligt at oplyse, hvornår resultatet af obduktionen foreligger, og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen.’

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden.