37-årig mand opsøgte kvinde trods tilhold: Så blev der ballade

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KALUNDBORG: Søndag aften kl.19.05 blev flere patruljer sendt til havnen i Kalundborg, da der var melding om slagsmål på Vestre Havneplads.

Det viste sig, at en 37-årig mand fra Kalundborg, som har et tilhold mod at opsøge sin ex-kæreste alligevel havde opsøgt hende på gaden, og var i den forbindelse kommet op at toppes med en ven til kvinden, så der opstod tumult på stedet.

Den 37-årige var fortsat til Bredgade, hvor han var kommet i klammeri med en anden gruppe mænd. Han blev her anholdt for gadeuorden og sigtet for at overtræde tilholdet mod den 51-årige kvinde.

Den 37-årige blev taget med i detentionen, men løsladt senere på aftenen, hvor han lod sig indlægge til behandling på grund af sin psykiske tilstand. Han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen om overtrædelse af tilholdet.