Barn afgået ved døden i villabrand

(Foto: Allan Andersen)
HJARUP: Sydøstjyllands Politi modtog i nat ca. kl. 2 en anmeldelse om brand i en villa på Koldingvej i Hjarup ved Kolding. Siden har politi og brand været tilstede for at få slukket branden og undersøge de nærmere omstændigheder.

Branden i villaen udviklede sig hurtigt, og der blev iværksat evakuering af ejendommens beboere. 7 personer blev reddet ud af boligen, mens et barn ikke kunne reddes. Barnet er afgået ved døden. De 8 personer er i familie med hinanden.

Politi og brandvæsen arbejder stadig på stedet, men branden i bygningen er stort set slukket på nuværende tidspunkt. De evakuerede bliver nu behandlet for blandt andet røgforgiftning.

Der pågår nu tekniske undersøgelser af, hvad der har forårsaget branden i bygningen.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger, som på nuværende tidspunkt kan deles med offentligheden.